sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ensimmäinen viikko

Pennut kasvavat hienosti; jokainen omaa tahtiaan. Joukossa on pikkuinen tyttö joka myös kasvaa hyvää vauhtia sekä iso poika, se viimeisenä syntynyt, joka ottaa yhä enemmän kaulaa muihin pentuihin.

Pesua ruokatauolla
Painot 21.10. ja 25.10.
A 336 -> 480
B 352 -> 506
C 334 -> 484
D 238 -> 354
E 300 -> 456
F 292 -> 448
G 286 -> 410
H 392 -> 574



Ruokaa ja unta
Koko katras

Pikku Pirate eli poika C
Tassuissa on vielä eroa

Tyttö F
Tyttö F


Poika C





pikkutyttö D

Poika H


Tyttö A on äitinsä kopio


Tyttö D

Tyttö E








Pennut ovat aktiivisia, jänteviä ja kaikki liikkuvat hyvin. Ewan huolehtii pennuista todella hienosti. On jännä juttu, miten koiraemo, joka on todella liikkuvainen ja aktiivinen, jaksaa maata päivä toisensa perään pentulaatikossa huolehtimassa pennuista. Ewan myös vahtii ettei pennuille tapahdu mitään. Luottaa kyllä meihin perheenjäseniin.


Ewanilla on minulle ihan uusi piirre: se pesee tassunsa nuolemalla ulkoilun jälkeen ennenkuin menee pentulaatikkoon. Siisteys ennenkaikkea :D En ole aiemmin kuullut tällaisesta enkä tiedä, mistä koira tuon keksii. Pentulaatikko on muutenkin puhdas :)

Pentuja vaan katselisi päivät pitkät, nuuskuttelisi niitä ja kuuntelisi niiden ininää. Laatikon vieressä menee tovi jos toinenkin. Ja sinne karkaa vuorotellen jokainen meidän perheestä. Ewan ei onneksi meistä häiriinny, luulen että se on iloinen kun olen sen vierellä.
Muut koirat joutuvat nyt viettämään aikaa portin takana siten, etteivät edes näe pentuetta.  Myös kissat ovat siirretty muualle, ettei Ewanin tarvitse vahtia ja jahdata. Pyrimme pitämään pentulaatikon ja koko huoneen rauhallisena. Sosiaalistamisen aika on paljon myöhemmin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti