keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kaksi viikkoa ja silmät melkein auki

Pennut näyttävät yhä enemmän koiralta :)



Ne kasvavat kohisten ja lisäksi on tullut koiramaisia piirteitä:

  • pennut eivät enää ryömi vaan kävelevät. Tosin hyvin hoippuvin askelin ja välillä pyörähtävät nurin, mutta kehitystä tapahtuu kokoajan tasapainon kanssa
  • haukottelua ja mussuttelua
  • pientä leikkimistä ja toistensa puremista (hampaattomalla suulla :D)
  • murisemista on tullut vinkumisen lisäksi
  • osaavat istua :)
  • pissaavat ja kakkaavat kuin isotkin koirat
  • ja pikku simmut vihdoin ovat aukeamassa <3







Lievää häirintää :D
Sweet Dreams <3
    
...ja sitten kävi näin :D













Pentulaatikon vieressä tulee vietettyä pitkiä aikoja ihastellen ja naureskellen pikkuisten kommelluksille. Ja se ihana pennun tuoksu <3 Siihen ei kyllästy koskaan.





Ewan ei enää jatkuvasti ole laatikossa vaan käy välillä syöttämässä ja hoitamassa, mutta muuten pysyy poissa. Vahtii kyllä kovasti ettei muut mene laatikolle; ja on välittömästi paikalla. Ewan hakee paljon huomiota ja on todella onnellinen pienistä koulutushetkistä. Se haluaa selvästi jo muutakin elämää :)

Ewan vahtii ja hoitaa :)

Oho - lisää pentuja :D
  


















Lari hellii





















Pennut kuvattuna 3.11.

Tyttö A
Tyttö A
Tyttö A pitää silmiään vielä tiukasti kiinni. Tytöstä on tulossa äitinsä näköinen kaunotar  <3 Paino 2 viikon ja 1 päivän ikäisenä 938 g.

poika B
poika B

Vilkas Poika B ei olisi pysynyt millään paikallaan kuvausta varten. Paino 2 viikon ja 1 päivän iässä 1010 g eli on tällähetkellä toiseksi isoin.

poika C
poika C
Poika C eli lempinimeltään Pirate on ensimmäisenä käynyt pentulaatikon ulkopuolella. Liekö ollut tiukasti emän tississä kiinni vai kiipeillyt reilu 20 cm korkean reunan yli.. Piratepojalla silmät aukeni ensimmäisenä. Painoa 938 g.

tyttö D
tyttö D
Pikkuneiti D on edelleen porukan pikkuisin, mutta sinnikäs kuin mikä. Tämän neidin löytää aina takatissiltä ja käytää pientä kokoaan ja voimiaan häikäilemättä hyväkseen saadakseen tahtomansa :D Painoa 722 g


tyttö E
tyttö E
Tyttö E on varsinainen naamiosankari. Silmät ovat tiukasti vielä kiinni mutta eipä menoa haittaa. Painoa 864 g.

tyttö F
Tyttö F
Tyttö F eli lempinimeltään Alma kakkonen on myös avannut molemmat silmänsä. Näistä bluemerletytöistä toisen sijoitan hyvään harrastavaan kotiin ja toinen menee Etelä-Suomeen ja on jo ilmoitettu koirakouluunkin :D Tyttö F painaa 876 g.


poika G
poika G
Poika G eli Klovni on pojista pienin, painoa tällähetkellä 890 g. Pojan silmät on jo hieman auki ja varmaan tämän päivän aikana aukeaa kokonaan :)

Herra H
Herra H


Kasvussa Herra H on ottanut valtavan etumatkan vaikkei syntyessään ole ollut se isoin :) Herra H on suorastaan tanakka! Painoa tänään (4.11.) 1224 g. Silmät tänään vielä tiukasti kiinni.

Lopuksi videota pentulaatikosta :) ... joka jostain syystä on vähän nurinpäin...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti