tiistai 10. marraskuuta 2015

Kolme viikkoa elämäniloa :)

Kolmas viikko on ollut varsinainen nopean kehittymisen viikko. Pennut näkevät ja reagoivat ääniin (vaikkei korvat ole täysin auennut) sekä tekevät muutakin kuin syövät ja nukkuvat; nimittäin LEIKKIVÄT :D Ne painivat keskenään, purevat toisiaan, murisevat toisilleen ja kiljahtelevat.. Ihan kuin olisin jopa nähnyt Herra H:n astuvan toista pentua.











Pennut näyttävät pieniltä täydellisiltä miniatyyri koirilta :)

Häkkieläimet :)
Pentulaatikko on tähän asti riittänyt pennuille, mutta viimeisen viikon aikana kun on joka yö saanut heräillä siihen, että osa pennuista karjui laatikon ulkopuolella, oli aika tehdä muutoksia. Pentulaatikko avattiin niin, että sieltä sai luvan kanssa poistua ja pennuille aidattiin isompi alue, missä voi turvallisin mielin liikkua. Samalla lisättiin sinne muutama nukkumapaikka "aktiviteetiksi". Saatiin nukkumarauha kun ei tarvinnut pentuja siirrellä takaisin pentulaatikkoon. Tosin on yksi pentu taas löytynyt aitauksen ulkopuolelta..











Onnellinen mummo
Pentujen Unnamummo on ihastunut tyttärenlapsiin ja norkoilisi pentuaitauksessa kokoajan, ellemme rajoittaisi oleskelua siellä. Unna hoitaa pentuja suurella sydämellä <3 Ewanille se on ihan ok.. Nuori äiti haluaa omaa tilaa :D (niin no, onhan Ewan jo yli 4-v).

Mutta pakko kuitenkin pitää Unna pääsääntöisesti pois, koska en tiedä, onko moinen sijaisemoilu hyvä juttu, etenkään Unnalle. Kunhan pennut tuosta kasvaa, saa Unna viettää enemmän aikaa lapsenlasten kanssa :D










Molemmat hoitamassa













Nimiä olen pyöritellyt pari päivää, ruutuvihko on täynnä eri  versioita. Toivottavasti voin kohta ne julkaista. Pentutarkastus, sirutus ja silmäpeilaus on varattu. Pentujen omistajaehdokkaiden kanssa olen jutellut ja viestitellyt sekä tavannutkin. Kuulostaa siltä, että pennut saisivat ihanat aktiiviset ja rakastavat kodit. Olen siitä erityisen iloinen :) 




tyttö A

tyttö A

tyttö A
poika B

poika B

poika B

poika C "Pirate"

poika C
tyttö D

tyttö D
tyttö E

tyttö E

tyttö E

tyttö E

tyttö E
tyttö F "pikku Alma"

tyttö F
poikaa G "klovni"

poika G

poika G
poika H "herra H"

poika H

poika H

Painot 10.11.
A 1312 g
B 1284 g
C 1192 g
D 1096 g 
E 1106 g
F 1182 g
E 1106 g
F 1182 g
G 1282 g
H 1562 g

Punnitus on haastavaa, etenkin jos pennut ovat aktiivisia. Keittiöpuntarin päällä on ollut taikinakulho, mutta nyt se on vaihdettu ämpäriksi. Siltikään pennut eivät pysy siellä vaan yrittävät kiivetä pois.

Huomenna aloitetaan matokuuri..Voi raukkoja :D

Leikkivideoita:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti